Referenciák

Dórával az Integritás Tanácsadó szakirányú képzésen ismerkedtem meg, ahol jelenléte melegebbé tette a termet. Már az első perctől - bár hallgató volt - sokmindent akár taníthatott volna is. Amit a képzés alatt és után saját szervezetében az évek során megvalósított, messze felülmúlta a várakozásainkat. Látom, hogy azóta is elkötelezetten és alázattal keresi az új utakat. Annyira remélem, hogy egyszer összejön, hogy résztvegyek valamelyik programján, hogy én is tanulhassak tőle.

Dr. Pallai Katalin

Senior Consultant

Dóri az a személy, aki akkor is hat rád, ha csak ültök egymással szemben, csendben. Biztonságban vagy, megtart, elgondolkodtat. A belőle áradó nyugalom, a hihetetlen figyelmessége és türelme garancia arra, hogy egy fantasztikus utazás lesz számodra a vele folytatott közös munka.

Ódor Richárd

Intézményvezető

Dóra egy kivételes személy, akiben egyesül a tudás, az empátia és a szakmai alázat. Több alkalommal sem értettem vele egyet a vezető fejlesztési kurzuson, de az idő mindig őt igazolta. Nem lehet egyszerű ennyi tudást időkeretet közé szorítani, ezért éreztem sokszor, hogy átrohanunk néhány fontos területen, de cserébe széles eszköztára kaptam.
Köszönöm a tanításokat! 

Szarka Csaba

osztályvezetőI was asked to write this feedback on Dr. Cservenyi's work, teaching skills and personal attitude. It is a pleasure and honour to give a short feedback on her excellent job that helps people to use the skills learned with her aid at work as a leader or part of a management team.

She took series of lectures with active involvement in skill improving activities on developing and management of structures of corporate organisations. The other parts of the practicals were focusing on management of changes.

I had the luck to take participate on her course. She proved always calm, well organised and the sessions were always well prepared. Her timekeeping is excellent.

She has a kind of sense to intervene in an activity when it is necessary but never when it is too early. With her instructions and support I had a perfect guide in times of challenges in my professional life. Her strong and stabile personality and clear instructions showed me how to act as a credible lead in a new situation.

I wish her all the bests and success in her professional carrier. I would never hesitate to recommend her as a well trained professional for training, helping and coaching people in leading position. For further inquiries please ask me in email: korcsik@gmail.com

Frankfurt am Main, Germany, 07.10.2019 

Dr. Jozsef, Korcsik, kinderarzt, neonatologe

Linkedin profil alapján

Szervezeti értékrendek

Mindig izgalmas egy-egy új fejlesztési projekt. Az elmúlt időszakban a szervezeti és vezetési kultúra fejlesztési lehetőségeivel foglalkoztam. 2021-2022-ben több szakmai programot indítottunk a témában.